Pieptul de pui se taie in cuburi si se pune la prajit in ulei incins. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca pentru a se rumeni carnea. Dovleceii se taie felii mari si groase cu tot cu coaja si se pun la prajit. Dupa ce s-au prajit se adauga peste carne. Se adauga usturoiul taiat, mararul tocat, sare si piper, apa, si se lasa la fiert. Apoi se scoate pe o farfurie si se pune cascavalul ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii