autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Dovlecei inabusiti

Autor: denny (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denny (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat, - 2 dovlecei cruzi, - 100g cascaval, - 4 catei de usturoi, - 1 legatura marar, - sare si piper dupa gust, - ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in cuburi si se pune la prajit in ulei incins. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca pentru a se rumeni carnea. Dovleceii se taie felii mari si groase cu tot cu coaja si se pun la prajit. Dupa ce s-au prajit se adauga peste carne. Se adauga usturoiul taiat, mararul tocat, sare si piper, apa, si se lasa la fiert. Apoi se scoate pe o farfurie si se pune cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei inabusiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Praz cu masline

Praz cu masline

Am crescut cu acest fel de mancare si atat de mult imi place, incat mare mi-a fost mirarea cand sotul

18 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    denny , 08 august 2009

    E reteta mea, mie una imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

denny

E reteta mea, mie una imi place.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui a la Kiev