autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei la cuptor

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2009

Ingrediente
12 dovlecei mici (in floare), 5 catei de usturoi, 5 rosii potrivite, 1 ardei gras, 100 ml. de ulei, 1 ceapa, marar, sare, piper, cimbru

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se iau 12 dovlecei mici (in floare), se spala, se taie in jumatati pe lungime, se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Deasupra, se pune ardeiul taiat in fasii subtiri, rosiile taiate felii, usturoiul pisat si ceapa inabusita 3 minute in ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna 1/2 pahar cu apa fierbinte si se presara deasupra marar tocat si o lingurita de cimbru. Se da la cuptor pentru 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti la cuptor

Dovlecei umpluti la cuptor

Curatam dovleceii de coaja. Le scoatem miezul,apoi ii saram putin prin interior. Ceapa o curatam

5 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei la cuptor cu pulpe de pui şi roşii

Dovlecei la cuptor cu pulpe de pui şi roşii

Mama făcea pe vremuri o mâncărică de dovlecei, din care mâncam doar sosul (îmi plăcea la nebunie

8 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Varza dulce cu smantana