Se iau 12 dovlecei mici (in floare), se spala, se taie in jumatati pe lungime, se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Deasupra, se pune ardeiul taiat in fasii subtiri, rosiile taiate felii, usturoiul pisat si ceapa inabusita 3 minute in ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna 1/2 pahar cu apa fierbinte si se presara deasupra marar tocat si o lingurita de cimbru. Se da la cuptor pentru 30 de minute.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii