autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

dovlecei pane

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
2 oua, 3 dovlecei faina piper vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

se amesteca ingredientele de sus .si se pun in uleiul incins .se pun cu lingurita
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper

19 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Se face un aluat ca de clatite prin care se trec feliile de dovlecel care in prealabil a fost curatat

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Asa ii fac si eu.E mai rapid.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Asa ii fac si eu.E mai rapid.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza sarata
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide