autor:

Fara foto

» » Aperitive

Dovlecei pane

Autor: Rodica Titus (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rodica Titus (Bucatar)   
Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
2 dovlecei, 2 oua, 2 linguri de faina, 2 linguri parmezan (gata ras sau dat prin razatoare, piper, dupa gust, sare sau secretul gustului sau vegeta, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale intr-o farfurie, se adauga faina, parmezanul, si se pune dupa gustul fiecaruia piperul, sarea sau vegeta Dovlecelul se curata dar de preferat cu un aparat de curatat legume deoarece taie coaja foarte subtire, se taie felii groase de jumatate de cm se presara peste ele putina vegeta si se lasa 5 minute sa stea. Se trec feliile de dovlecel prin amestecul preparat inainte si se prajesc in uleiul incins. Dupa ce s-au prajit feliile se aseaza pe prosop de hartie pentru a inlatura surplusul de ulei si se orneaza cu parmezan. Sunt un deliciu, pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie felii rotunde putin mai grosute. Ouale se bat bine

10 voturi    11 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Dovleceii spalati se taie in doua, pe latime, apoi fiecare jumatate feliata pe lungime, se pudreaza

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Si mie imi plac dovleceii pane.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri parmezan (gata ras sau dat prin razatoare
  • piper
  • dupa gust
  • sare sau secretul gustului sau vegeta
  • ulei

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Si mie imi plac dovleceii pane.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac