autor:

» » Aperitive

Dovlecei pane

Autor: Rodica Titus (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rodica Titus (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
2 dovlecei, 2 oua, 2 linguri de faina, 2 linguri parmezan (gata ras sau dat prin razatoare, piper, dupa gust, sare sau secretul gustului sau vegeta, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale intr-o farfurie, se adauga faina, parmezanul, si se pune dupa gustul fiecaruia piperul, sarea sau vegeta Dovlecelul se curata dar de preferat cu un aparat de curatat legume deoarece taie coaja foarte subtire, se taie felii groase de jumatate de cm se presara peste ele putina vegeta si se lasa 5 minute sa stea. Se trec feliile de dovlecel prin amestecul preparat inainte si se prajesc in uleiul incins. Dupa ce s-au prajit feliile se aseaza pe prosop de hartie pentru a inlatura surplusul de ulei si se orneaza cu parmezan. Sunt un deliciu, pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Se spala , se curata de coaja dovleceii, se taie rondele.Se presara cu sare si se lasa la scurs. Separat

13 voturi    27 comentarii
1h 20 min
Aperitive
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Si mie imi plac dovleceii pane.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri parmezan (gata ras sau dat prin razatoare
  • piper
  • dupa gust
  • sare sau secretul gustului sau vegeta
  • ulei

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Si mie imi plac dovleceii pane.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete cu vinete