1. Dovleceii, se spală. Doi dovlecei se curăţă de coajă se taie felii subţiri, se condimentează cu sare, piper.
2. Ouăle se bat cu puţină sare. Pesmetul, se aşează într-o farfurie, apoi se trec dovleceii prin pesmet, ou şi din nou pesmet.
3. Dovleceii se pun la prăjit în ulei încins. Se pregăteşte o farfurie adâncă, se aşează şervet, iar apoi dovleceii prăjiţi. Peste dovlecei se presară: mărarul tocat fin, usturoiul.
4. Acum se va curăţa şi celălalt dovlecel. Se va tăia cubuleţe şi se va căli în ulei. O parte, se va scoate din tigaie, se va amesteca cu pulpa de roşii şi se va mai lăsa câteva minute. Se serveşte cu cele două garnituri, se ornează cu smântână şi verdeaţă.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii