autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu mujdei

Autor: AnaMaria Arcus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AnaMaria Arcus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
/2 kg dovlecei, 2 linguri faina, 2 oua, 4-5 catei de usturoi, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie rondele de cca 1 cm si se dau prin amestecul de faina si ou ca la snitele. Se prajesc in ulei incins.
Se face un mujdei din usturoiul pisat care se freaca cu putin ulei, apa si sare. Mujdeiul se pune peste dovleceii calzi si se servesc astfel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu mujdei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
ARDEI UMPLUTI CU OREZ

ARDEI UMPLUTI CU OREZ

Ardeii se spala se scot cotoarele cu miezul si semintele lor si se lasa la scurs. Ciupercile se

11 voturi    7 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de bruxelle

Varza de bruxelle

Am pus varza la fiert cu putina sare, pentru 10 minute. Un vas pentru cuptor se unge cu o lingura

2 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de AnaMaria Arcus
Salata de castraveti cu rosii si ceapa

Salata de castraveti cu rosii si ceapa

Castravetii se curata de coaja, se spala, se scurg si se taie rondele. Se aseaza in castron impreuna

1 vot    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Clatite

Clatite

Se amesteca cu mixerul, intr-un castron, faina si ouale. Treptat se adauga laptele si sifonul, amestecand

25 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu dovlecei si morcovi