autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2010

Ingrediente
2 dovlecei, 3 oua, faina, 6-8 catei de usturoi, 200 g smantana, sare piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale batute cu sare si piper.Se pun la prajit in ulei incins.
Usturoiul pisat,se freaca bine cu sare si 2-3 linguri de ulei pana devine o pasta alba.Se amesteca pasta de usturoi cu smantana(daca smantana e f groasa se poate adauga putina apa)si eventual si putin marar tocat.
Rapid si bun!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane cu sos de usturoi

Dovlecei pane cu sos de usturoi

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in felii mai groase. Batem bine oul cu sare,vegeta,piper

17 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive
Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

Spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri( ori cu razatoare speciala de feliat, ori

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Deliciosi!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Foarte buni ! *****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Foarte gustosi!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de andrada26
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Paste cu sos de ciuperci

Paste cu sos de ciuperci

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot. Se caleste in uleiul de masline pastrama

6 voturi    5 comentarii
25 min
Paste si pizza

Alexandrina (Chef de cuisine)

Deliciosi!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sufleu de dovlecei a  la Mihaela