dovlecei pane cu sos de usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
dovlecei pane cu sos de usturoi

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • faina
  • 6-8 catei de usturoi
  • 200 g smantana
  • sare piper

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale batute cu sare si piper.Se pun la prajit in ulei incins.

Usturoiul pisat,se freaca bine cu sare si 2-3 linguri de ulei pana devine o pasta alba.Se amesteca pasta de usturoi cu smantana(daca smantana e f groasa se poate adauga putina apa)si eventual si putin marar tocat.

Rapid si bun!Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise