autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane gustosi

Autor: erika :);) (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: erika :);) (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Ingrediente
-2 oua, -faina, -sare, -2 dovlecei, -praf de usturoi, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Se sparg 2 oua si se bat intr-un castron.Se toarna faina intr-o farfurie.Se taie 2 dovlecei in felii egale.Se tavalesc dovleceii o data in oua si o data in faina apoi pun pe o alta farfurie.Cand ai terminat se pun in tigaie si se prajesc.peste ei se pune praf de usturoi si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane gustosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o alta cratita se pun ouale la fiert tot in apa cu

125 voturi    21 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofi se curata si se pun la fiert cu putina sare, apoi se scurg de apa si se lasa la racit. Ouale

57 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de erika :);)
Budinca vesela cu caramel

Budinca vesela cu caramel

Se pune un sfert de pahar cu lapte intr-un castron iar peste el se pune zaharul alb si praful de

2 voturi    1 comentariu
30 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciulama de hribi