autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane gustosi

Autor: erika :);) (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: erika :);) (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Ingrediente
-2 oua, -faina, -sare, -2 dovlecei, -praf de usturoi, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Se sparg 2 oua si se bat intr-un castron.Se toarna faina intr-o farfurie.Se taie 2 dovlecei in felii egale.Se tavalesc dovleceii o data in oua si o data in faina apoi pun pe o alta farfurie.Cand ai terminat se pun in tigaie si se prajesc.peste ei se pune praf de usturoi si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane gustosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rostii de cartofi si hrean

Rostii de cartofi si hrean

1.Se storc in mana cartofii rasi, apoi se pun intr-un castron.Se adauga ouale, faina, hreanul, ceapa

14 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocinei

Tocinei

Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri patrate. Se scurg de zeama lasata

5 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de erika :);)
Budinca vesela cu caramel

Budinca vesela cu caramel

Se pune un sfert de pahar cu lapte intr-un castron iar peste el se pune zaharul alb si praful de

2 voturi    1 comentariu
30 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de rata cu legume Piept de rata cu legume

Pieptul de rata trebuie sa fie la temperatura camerei; se cresteaza pielea doar cat are grasime, se condimenteaza cu sare si piper si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rotite din vinete umplute Rotite din vinete umplute

Jumatate de ceasca de cus-cus se opareste cu 3/4 ceasca de apa fiarta, se adauga un strop de ulei de masline, un praf de sare, se acopera

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Cartofi cu ciuperci la cuptor