autor:

mirey

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

DOVLECEI PANE MIREY

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
un dovlecel mai mare, oua,faina,sare,piper,, apa minerala, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Dovleacul se curata de coaja si de miez ,si se taie cubulete.Din oua,faina,apa minerala,sare si piper,se face un aluat ca de clatite,in care se adauga si cubuletele de dovleac.Se incinge uleiul si se adauga cate o lingura de umplutura.Se coc pe ambele parti, si...gata.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEI PANE MIREY" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
AREDI UMPLUTI CU OREZ

AREDI UMPLUTI CU OREZ

Intr-un ceaun se pune uleiul, se toaca cepa si se lasa putin sa se innmoaie,apoi se adauga ciupercile

6 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Snitele din porumb cu spanac in lapte

Snitele din porumb cu spanac in lapte

Desfacem conserva cu boabele de porumb si le punem la scurs intr-o strecuratoare. Untul topit(

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

    Foarte buni,eu ii tai rondele si ii pun cu sare jumatate de ora dupa care ii clatesc,ii pun pe un servet si ii fac pane.O sa incerc si varianta ta,sigur sunt deliciosi.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Foarte interesanta reteta ta, imi place. Eu fac ceva de genul acesta cu aluat de clatite si cu mere taiate felii.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Interesanta reteta...Eu ii tai rondele de regula sau pe lungime,dar sigur am sa incerc si varianta ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • un dovlecel mai mare
  • oua,faina,sare,piper,
  • apa minerala
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV