autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane - putin mai altfel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
1 dovlecel, 4 oua, sare, piper, marar verde tocat, usturoi dupa gust, 100 g faina, ulei pentru copt, telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper si se adauga peste dovlecelul razuit. Punem marar verde tocat, usturoiul razuit ,faina , telemea rasa, sare si piper daca mai este nevoie. Se invarte bine-bine si se pune uleiul la incins. Cu lingura luam din dovlecel si punem la prajit. Se prajeste pe ambele parti si scoatem pe un servetel sa se scurga uleiul.
Se poate servi rece sau cald...
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane - putin mai altfel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Praz cu carne la cuptor

Praz cu carne la cuptor

Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se fierb cartofii, apoi se strecoara. Se feliaza prazul bine

9 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasolica batuta

Fasolica batuta

Pentru ca sunt olteanca nu trebuia sa lipseasca fasolea din meniu!Se pune fasolica la fiert cu morcovul

5 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dragoi Valerica , 09 iulie 2013

    Foarte bun!

  • Fara foto

    Vranceanu Catalina , 08 iulie 2013

    da...tocmai ce am facut si eu reteta doar ca nu aveam telemea si am pus branza de burduf....au iesit super......multumim de retete...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Super buni!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Putin mai altfel dar deliciosi...........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Hmmm,ce buni sunt....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Foarte buni, felicitari, Sidy!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Cred ca am sa incerc si eu cu telemea.Felicitari!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Da,Carmen,sint deliciosi !Fac si eu,dar dupa ce rad dovlecelul il presar cu sare,il las cca 10 minute,apoi il storc;dupa aceea fac ceea ce a facut Sidy;eu numesc asta "chiftele de dovlecei". Oricum s-ar numi, sint f.buni.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Ahhh ce pofta mi-ai facut,o sa fac si eu nu am mai facut de mult,felcitari pentru reteta.Eu nu puneam telemea rasa,cred ca sunt deliciosi.

    • Fara foto

      silviana maftei , 13 august 2009

      Si eu prepar dovlecei la fel, sunt foarte gustosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat
  • usturoi dupa gust
  • 100 g faina
  • ulei pentru copt
  • telemea

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Super buni!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza a la Cluj (cu varza dulce) Varza a la Cluj (cu varza dulce)

Acest preparat il gasiti foarte des in zona Ardealului, gatit fie cu varza dulce, fie cu varza murata (cel mai des). Eu prefer sa o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piure de urzici cu malai