autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane - putin mai altfel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
1 dovlecel, 4 oua, sare, piper, marar verde tocat, usturoi dupa gust, 100 g faina, ulei pentru copt, telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper si se adauga peste dovlecelul razuit. Punem marar verde tocat, usturoiul razuit ,faina , telemea rasa, sare si piper daca mai este nevoie. Se invarte bine-bine si se pune uleiul la incins. Cu lingura luam din dovlecel si punem la prajit. Se prajeste pe ambele parti si scoatem pe un servetel sa se scurga uleiul.
Se poate servi rece sau cald...
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane - putin mai altfel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala foarte bine in mai multe ape.Se rup apoi cozile si nervurile mai groase. Punem

13 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ratatouille GUSTOS

Ratatouille GUSTOS

Se taie felii lungi subtiri din vanata si se onduleaza pe cate o scobitoare.Palaria de ciuperca se

6 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dragoi Valerica , 09 iulie 2013

    Foarte bun!

  • Fara foto

    Vranceanu Catalina , 08 iulie 2013

    da...tocmai ce am facut si eu reteta doar ca nu aveam telemea si am pus branza de burduf....au iesit super......multumim de retete...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Super buni!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Putin mai altfel dar deliciosi...........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Hmmm,ce buni sunt....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Foarte buni, felicitari, Sidy!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Cred ca am sa incerc si eu cu telemea.Felicitari!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Da,Carmen,sint deliciosi !Fac si eu,dar dupa ce rad dovlecelul il presar cu sare,il las cca 10 minute,apoi il storc;dupa aceea fac ceea ce a facut Sidy;eu numesc asta "chiftele de dovlecei". Oricum s-ar numi, sint f.buni.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Ahhh ce pofta mi-ai facut,o sa fac si eu nu am mai facut de mult,felcitari pentru reteta.Eu nu puneam telemea rasa,cred ca sunt deliciosi.

    • Fara foto

      silviana maftei , 13 august 2009

      Si eu prepar dovlecei la fel, sunt foarte gustosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat
  • usturoi dupa gust
  • 100 g faina
  • ulei pentru copt
  • telemea

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Super buni!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mancare de vinete cu mozzarella