autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane - putin mai altfel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
1 dovlecel, 4 oua, sare, piper, marar verde tocat, usturoi dupa gust, 100 g faina, ulei pentru copt, telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper si se adauga peste dovlecelul razuit. Punem marar verde tocat, usturoiul razuit ,faina , telemea rasa, sare si piper daca mai este nevoie. Se invarte bine-bine si se pune uleiul la incins. Cu lingura luam din dovlecel si punem la prajit. Se prajeste pe ambele parti si scoatem pe un servetel sa se scurga uleiul.
Se poate servi rece sau cald...
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane - putin mai altfel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficatei de pui cu legume si masline ank

Ficatei de pui cu legume si masline ank

Am tocat ceapa si usturoiul marunt si le-am prajit in ulei 5 minute.Am adaugat ardeiul,morcovul,gogosarul(tocate

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Patisson (dovlecel plat) umplut

Patisson (dovlecel plat) umplut

Taiem capacul patissonului si golim interiorul cat putem de mult, in asa fel ca exteriorul sa ramana

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dragoi Valerica , 09 iulie 2013

    Foarte bun!

  • Fara foto

    Vranceanu Catalina , 08 iulie 2013

    da...tocmai ce am facut si eu reteta doar ca nu aveam telemea si am pus branza de burduf....au iesit super......multumim de retete...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Super buni!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Putin mai altfel dar deliciosi...........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Hmmm,ce buni sunt....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Foarte buni, felicitari, Sidy!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Cred ca am sa incerc si eu cu telemea.Felicitari!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Da,Carmen,sint deliciosi !Fac si eu,dar dupa ce rad dovlecelul il presar cu sare,il las cca 10 minute,apoi il storc;dupa aceea fac ceea ce a facut Sidy;eu numesc asta "chiftele de dovlecei". Oricum s-ar numi, sint f.buni.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Ahhh ce pofta mi-ai facut,o sa fac si eu nu am mai facut de mult,felcitari pentru reteta.Eu nu puneam telemea rasa,cred ca sunt deliciosi.

    • Fara foto

      silviana maftei , 13 august 2009

      Si eu prepar dovlecei la fel, sunt foarte gustosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat
  • usturoi dupa gust
  • 100 g faina
  • ulei pentru copt
  • telemea

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Super buni!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Dovlecei gratinati