Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile si se taie bucati lungi de circa 5 cm. Se pun intr-un castron impreuna cu ceapa, foaia de dafin, nucsoara, sarea si piperul, se toarna peste ei apa si se lasa 30 de minute sa se inmoaie.
Se scurge apa, se zvanta bine dovleceii cu hartie absorbanta si se dau prin faina.
Se-ncinge uleiul intr-o cratita (tuci) si se prajesc dovleceii pana ce se rumenesc frumos. Se zvanta din nou si se servesc imediat (eventual se mai adauga putina sare).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii