autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Dovlecei si ardei rosii umpluti

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Ingrediente
4 sau 5 dovlecei, 2 sau 3 ardei rosii, 1 kg carne tocata de pui, 2 oua, 1 ceasca de orez spalat, 3 sau 4 linguri de pasta de ardei dulce, 1 legatura de patrunjel tocat marunt, sare, piper roz proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Curatam dovlecelul si ardeiul gras, ii spalam si ii pregatim pentru umplut.Separat amestecam carnea de pui tocata cu:sare,piper proaspat macinat,un praf de menta,o ceapa tocata marunt,o legatura de patrunjel tocat marunt,2 oua, 3 sau 4 linguri de pasta de ardei rosu dulce,o ceasca de orez spalat.Dupa ce am umplut dovleceii si ardeii,umplem cratita cu apa pana la inaltimea dovleceilor si ii bagam la cuptor pentru cel putin 120 de minute.Se pot servi cu smantana sau cu crema de iaurt.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si ardei rosii umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Spalam ardeii, le scotem capacele ( dar le pastram) si ii scuturam da toate semintele. Dovleceii

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Gratar din ceafa de porc

Gratar din ceafa de porc

Feliezi ceafa, o lasi la marinat pentr o ora in amestec de vin, sare, condimente dupa placere, ceapa,

2 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    ioanav17 (Maestru bucatar):

    Din 1 kg carne ,sunt necesari mai mult de 2,3 ardei si 4,5 dovlecei,.Consider ca nu pot fi pregatiti in aceeasi oala,gustul trebuie sa-l simti saparat pe fiecare tip de legume. Dar fiecare cu gustul lui propriu.!

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Viorica Ficu , 04 iunie 2015

    COMBINATIA ESTE F BUNA

  • Fara foto

    Flory Oprea , 21 aprilie 2015

    Deliciosi!

  • Fara foto

    Larisa Pan (Bucatar sef) , 23 ianuarie 2015

    Ce idee buna, o sa gatesc si eu in weekend.

    • Fara foto

      alina , 16 noiembrie 2013

      foarte buni

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

      sunt deliciosi...

    • Claudius Ilie

      Claudius Ilie (Bucatar) , 29 iulie 2010

      Buna prezentare. Bravo! Eu as prefera sa gatesc mai intai putin carnea la tigaie 20 min. si apoi sa pun legumele umplute la cuptor 1 ora la 180 grade sau treapta 7 cuptor cu gaz. Asa carnea va fi gustoasa iar legumele isi vor pastra textura, chiar daca e "slow cook". Atentie in prezentare legumele par un pic rumenite.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Foarte gustoase!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Foarte frumos prezentat.Felicitari.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Foarte bun...........eu fac o combinatie din piept de pui si vitel.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      O bunatate.Felicitari.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Reteta buna, gustoasa, dietetica, am sa o incerc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Bun,bun,bun si prezentarea este minunata...Eu umplu dovlecei,rosii,ardei,sarmalute in frunza de vita si le-am fiert in acelasi vas...Iese o bunatate,fiecare isi lasa aroma si gustul...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 4 sau 5 dovlecei
  • 2 sau 3 ardei rosii
  • 1 kg carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 1 ceasca de orez spalat
  • 3 sau 4 linguri de pasta de ardei dulce
  • 1 legatura de patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper roz proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Larisa Pan (Bucatar sef)

Ce idee buna, o sa gatesc si eu in weekend.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
MUSACA CU CARNE