Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 10 ml de apa. Se adauga faina dizolvata cu 100 ml de apa rece si dovlecei, continuandu-se inbusirea. 5-10 min si adaugandu-se 2 l de apa fiarta . Arpagicul se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga in vasul cu dovleceii si se fierb impreuna. Spre sfarsitul fierberii se adauga suc de lamaie , sare si marar verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii