autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dovlecei taranesti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
dovlecei, faina, ulei, usturoi, marar verde, lamaie si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in 150 ml de ulei. Din mujdeiul de usturoi, suc de lamaie, 50 ml de ulei, marar si sare se prepara un sos, care se toarna peste dovleceii prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza noua cu marar si afumatura

Varza noua cu marar si afumatura

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in ulei. Se

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortilla

Tortilla

Curatati cartofii si taiatii in feliute subtiri, eu i-am taiat cam ca pentru clasicii cartofi prajiti

19 voturi    7 comentarii
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Vinete umplute cu branza si verdeata