Reteta postata pe: 22 iunie 2009
Ingrediente
Un kg dovlecei mici, 100g orez, 50g smantana, 2 lingurite mustar, 250g ceapa, 1 lingura patrunjel tocat, 100g branza, sare si piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Dovleceii se taie la capat si se scobesc inauntru.Ceapa se toaca marunt si orezul se spala.
Se amesteca intr-un vas branza, orezul, mustarul, ceapa si patrunjelul.Se adauga sare si piper dupa gust.Dovleceii scobiti se umplu cu aceasta compozitie.Se pun intr-un vas in care se pune ulei si se introduc la cuptor pentru 30-45 minute la foc potrivit.
Se servesc calzi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Intr-o cratita se pune carnea tocata la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a dus sangele, se adauga
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Intr-un vas, se amesteca carnea, parmezanul, ouale, pesmetul, busuiocul tocat, nucsoara, sare si
0 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010
O bunatate !