autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
Un kg dovlecei mici, 100g orez, 50g smantana, 2 lingurite mustar, 250g ceapa, 1 lingura patrunjel tocat, 100g branza, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se taie la capat si se scobesc inauntru.Ceapa se toaca marunt si orezul se spala.
Se amesteca intr-un vas branza, orezul, mustarul, ceapa si patrunjelul.Se adauga sare si piper dupa gust.Dovleceii scobiti se umplu cu aceasta compozitie.Se pun intr-un vas in care se pune ulei si se introduc la cuptor pentru 30-45 minute la foc potrivit.
Se servesc calzi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Spalam ardeii, le scotem capacele ( dar le pastram) si ii scuturam da toate semintele. Dovleceii

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti la cuptor

Dovlecei umpluti la cuptor

Curatam dovleceii de coaja. Le scoatem miezul,apoi ii saram putin prin interior. Ceapa o curatam

5 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Macauda-budinca de cartofi in stil marocan