Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un kg dovlecei mici
  • 100g orez
  • 50g smantana
  • 2 lingurite mustar
  • 250g ceapa
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 100g branza
  • sare si piper.

Mod de preparare

Dovleceii se taie la capat si se scobesc inauntru.Ceapa se toaca marunt si orezul se spala.

Se amesteca intr-un vas branza, orezul, mustarul, ceapa si patrunjelul.Se adauga sare si piper dupa gust.Dovleceii scobiti se umplu cu aceasta compozitie.Se pun intr-un vas in care se pune ulei si se introduc la cuptor pentru 30-45 minute la foc potrivit.

Se servesc calzi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise