autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
Un kg dovlecei mici, 100g orez, 50g smantana, 2 lingurite mustar, 250g ceapa, 1 lingura patrunjel tocat, 100g branza, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se taie la capat si se scobesc inauntru.Ceapa se toaca marunt si orezul se spala.
Se amesteca intr-un vas branza, orezul, mustarul, ceapa si patrunjelul.Se adauga sare si piper dupa gust.Dovleceii scobiti se umplu cu aceasta compozitie.Se pun intr-un vas in care se pune ulei si se introduc la cuptor pentru 30-45 minute la foc potrivit.
Se servesc calzi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Luam dovleceii ,ii spalam si ii taiem pe fiecare, pe de-a lungul.Cu ajutorul unei lingurite ii scobim

12 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Couscousul se opareste cu supa (la o masura couscus se pune o masura de supa, putin ulei de masline

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Paste de orez cu legume si omleta