autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
Un kg dovlecei mici, 100g orez, 50g smantana, 2 lingurite mustar, 250g ceapa, 1 lingura patrunjel tocat, 100g branza, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se taie la capat si se scobesc inauntru.Ceapa se toaca marunt si orezul se spala.
Se amesteca intr-un vas branza, orezul, mustarul, ceapa si patrunjelul.Se adauga sare si piper dupa gust.Dovleceii scobiti se umplu cu aceasta compozitie.Se pun intr-un vas in care se pune ulei si se introduc la cuptor pentru 30-45 minute la foc potrivit.
Se servesc calzi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardeii se spala, se curata de cotoare. Dovleceii se spala se curata, se taie in doua daca sunt mai

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Dovlecei rotunzi umpluti cu ton

Dovlecei rotunzi umpluti cu ton

Dovleceii se spala bine si se pun in apa cu sare la fiert pentru circa 2-3 minute. Se scot pe

1 vot    0 comentarii
1h
RioMare

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Ciuperci umplute