autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Dovlecei umpluti

Autor: catalincraciun (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalincraciun (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
2 dovlecei, o jumătate cană de orez, 4 ciuperci mari, 50 ml ulei de măsline, 250 g piept de pui, 1 ardei gras, o jumătate vânătă, un morcov, o rosie, 50 mil smantână, 50 ml vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se prefierbe orezul cu ciupercile si jumătate de morcov.

Se curaţă dovleceii se umple cu orezul şi ciupercile apoi se ung cu ulei de măsline se pun în folie de aluminiu si se dau la cuptorpentru o jumătate de oră

Între timp se caleşte pieptul de pui se adugă legumele smântâna si vinul si se dă la cuptor o jumătate de oră.

Când este gata se serveşte asezonat cu busuioc dă o aromă plăcută.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Se pune o cratita cu apa la foc impreuna cu o lingurita de sare. Se indeparteaza moatele de la teci,

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Se spala dovlecelul, se taie pe lung si se inlatura mijocul (zona cu seminte); se pune o felie suptire

4 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • o jumătate cană de orez
  • 4 ciuperci mari
  • 50 ml ulei de măsline
  • 250 g piept de pui
  • 1 ardei gras
  • o jumătate vânătă
  • un morcov
  • o rosie
  • 50 mil smantână
  • 50 ml vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui Stroganoff