Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua jumatati.se scobesc de miez.
orezul se fierbe ,apoi se amesteca cu carnea tocata,trei sfert din ceapa tocata ,sarea,piperul si putin marar tocat marunt.cu aceasta compozitie se umplu dovleceii.intr-o cratita se pune ulei si se calesc dovleceii pine se rumenesc.dupa rumenire se adauga in cratita ceapa ramasa,miezul de la dovlecei maruntit si o rosie tocata.daca va ramine compozitie de carne puteti sa o adaugati .se pune apa cit sa acoperre dovlecii si se fierbe.cind este gata, se drege cu smintina si se pune mararul tocat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii