autor:

gabriela bacila

» » Mancaruri cu carne

Dovlecei umpluti

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 octombrie 2007

Ingrediente
2 dovlecei, 150 gr carne tocata, orez, 1 ceapa tocata, 1 rosie, marar, sare,piper, smintina

Dificultate: Medie Timp: 3h

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua jumatati.se scobesc de miez.
orezul se fierbe ,apoi se amesteca cu carnea tocata,trei sfert din ceapa tocata ,sarea,piperul si putin marar tocat marunt.cu aceasta compozitie se umplu dovleceii.intr-o cratita se pune ulei si se calesc dovleceii pine se rumenesc.dupa rumenire se adauga in cratita ceapa ramasa,miezul de la dovlecei maruntit si o rosie tocata.daca va ramine compozitie de carne puteti sa o adaugati .se pune apa cit sa acoperre dovlecii si se fierbe.cind este gata, se drege cu smintina si se pune mararul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Intr-o cratita se pune carnea tocata la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a dus sangele, se adauga

6 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu carne

Dovlecei umpluti cu carne

Intr-un vas, se amesteca carnea, parmezanul, ouale, pesmetul, busuiocul tocat, nucsoara, sare si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

3h

1 vot

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 150 gr carne tocata
  • orez
  • 1 ceapa tocata
  • 1 rosie
  • marar
  • sare,piper
  • smintina

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

30 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu cascaval la cuptor