Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua jumatati.se scobesc de miez.
orezul se fierbe ,apoi se amesteca cu carnea tocata,trei sfert din ceapa tocata ,sarea,piperul si putin marar tocat marunt.cu aceasta compozitie se umplu dovleceii.intr-o cratita se pune ulei si se calesc dovleceii pine se rumenesc.dupa rumenire se adauga in cratita ceapa ramasa,miezul de la dovlecei maruntit si o rosie tocata.daca va ramine compozitie de carne puteti sa o adaugati .se pune apa cit sa acoperre dovlecii si se fierbe.cind este gata, se drege cu smintina si se pune mararul tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii