autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Dovlecei umpluti

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Ingrediente
3 dovlecei mai micuti, 150g carne din piept de pui, 1 cescuta de orez, 2 linguri pasta de tomate, marar verde, piper pisat, 1 tomata mare, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se taie dovleceii pe jumatate,se decapeaza,se umplu cu miezul scos din ei,carnea tocata,marar verde tocat fin,ceapa tocata marunt,orezul,1 lingura pasta de tomate,sare dupa gustSe aseaza in vasul in care se pune o tomata taiata cubulete si miezulde dovlecei ramas.Fiecare parte de dovlecel se acopera cu un praf de faib\\na si capacele de tomate.
Se servesc cu iaurtsau smintina,dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti cu branza topita

Dovlecei umpluti cu branza topita

Curatati dovleceii de coaja, scobiti-i in mijloc cu un cutitas special de scos cotoare (vezi video)

32 voturi    13 comentarii
30 min
Aperitive
Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Imi place !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Foarte bun!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    O bunatate...

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Arata foarte bine

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Arata bine, Iulianoooooooo!

    • Fara foto

      lala , 03 august 2009

      Cruzi?

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Mmmm, ce dor mi s-a facut de dovlecei umpluti!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 3 dovlecei mai micuti
  • 150g carne din piept de pui
  • 1 cescuta de orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar verde
  • piper pisat
  • 1 tomata mare
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin