autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

DOVLECEI UMPLUTI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
4-6 dovlecei, Umplutura:, , 500 g. carne tocata(amestec de porc cu vita),, 1 ceapa,, 1 felie de paine,, 2 linguri orez, 1/2 legatura de patrunjel,, 1/2 legatura de marar,, 200 g. bulion,, 1 cubulet de supa,, sare, , piper,, smantana pentru servit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se spala dovleceii, se taie in jumatate, pe lungime. Se scobesc si se presara sare.
2. Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata fin, felia de paine inmuiata in apa si stoarsa, cu orezul si verdeturile tocate marunt. Se umplu dovleceii cu carne, se aseaza in tava si se acopera cu supa si bulion.
3. Se dau la cuptor timp de 1 ora, la foc potrivit, si se lasa pana sosul din tava scade si capata consistenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEI UMPLUTI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Se pune o cratita cu apa la foc impreuna cu o lingurita de sare. Se indeparteaza moatele de la teci,

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Intr-un castron, punem carnea tocata. Spalam orezul, il scurgem bine si il adaugam peste carne. Tocam

8 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4-6 dovlecei
  • Umplutura:
  • 500 g. carne tocata(amestec de porc cu vita),
  • 1 ceapa,
  • 1 felie de paine,
  • 2 linguri orez
  • 1/2 legatura de patrunjel,
  • 1/2 legatura de marar,
  • 200 g. bulion,
  • 1 cubulet de supa,
  • sare
  • piper,
  • smantana pentru servit

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Pui la tigaie cu ardei si cartofi la cuptor