autor:

aura

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dovlecei umpluti cu branza

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
-1 kg dovlecei, -200g branza de vaci, -100g cascaval, -2 oua, -1 legatura marar verde, -25g unt, -150ml supa de oase, -150g smantana, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie in doua, se scobesc cu o lingura scotandu-le semintele.Branza de vaci se amesteca cu ouale,sare,mararul tocat si jumatate din cascaval pana se obtine o pasta omogena. Cu aceasta compozitie se umple dovleceii si se aseaza intr-un vas de cuptor uns cu unt. Pe fiecare bucata de dovlecel se pune o bucatica de unt.Se toarna supa de oase in vas si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata se aduga smantana si cu restul de cascaval si putina sare si se mai da la cuptor cca 10 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Cureti dovlecei de coaja, ii tai pe lungime in jumatati si ii scobesti de miez pe care nu-l arunci.

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei umpluti cu branza topita

Dovlecei umpluti cu branza topita

Curatati dovleceii de coaja, scobiti-i in mijloc cu un cutitas special de scos cotoare (vezi video)

32 voturi    13 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg dovlecei
  • -200g branza de vaci
  • -100g cascaval
  • -2 oua
  • -1 legatura marar verde
  • -25g unt
  • -150ml supa de oase
  • -150g smantana
  • -sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor