autor:

aura

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dovlecei umpluti cu branza

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
-1 kg dovlecei, -200g branza de vaci, -100g cascaval, -2 oua, -1 legatura marar verde, -25g unt, -150ml supa de oase, -150g smantana, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie in doua, se scobesc cu o lingura scotandu-le semintele.Branza de vaci se amesteca cu ouale,sare,mararul tocat si jumatate din cascaval pana se obtine o pasta omogena. Cu aceasta compozitie se umple dovleceii si se aseaza intr-un vas de cuptor uns cu unt. Pe fiecare bucata de dovlecel se pune o bucatica de unt.Se toarna supa de oase in vas si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata se aduga smantana si cu restul de cascaval si putina sare si se mai da la cuptor cca 10 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Spalam dovleceii si ii curatam de coaja. Daca sunt mai micuti si subtiri ii taiem in doua pe lungime,

0 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu branza topita

Dovlecei umpluti cu branza topita

Curatati dovleceii de coaja, scobiti-i in mijloc cu un cutitas special de scos cotoare (vezi video)

32 voturi    13 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg dovlecei
  • -200g branza de vaci
  • -100g cascaval
  • -2 oua
  • -1 legatura marar verde
  • -25g unt
  • -150ml supa de oase
  • -150g smantana
  • -sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi cu parmezan in vasul roman