Dovleceii se curata si se taie in doua, se scobesc cu o lingura scotandu-le semintele.Branza de vaci se amesteca cu ouale,sare,mararul tocat si jumatate din cascaval pana se obtine o pasta omogena. Cu aceasta compozitie se umple dovleceii si se aseaza intr-un vas de cuptor uns cu unt. Pe fiecare bucata de dovlecel se pune o bucatica de unt.Se toarna supa de oase in vas si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata se aduga smantana si cu restul de cascaval si putina sare si se mai da la cuptor cca 10 minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii