autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti cu branza de vaci

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
6 dovlecei, 350 g brânză de vacă, 2 ouă, 100 g unt, 200 g smântână

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se rad dovleceii de coajă, se taie în două pe lung, se scobesc de sămânţă, se sărează şi se umplu cu brânza amestecă bine cu ouăle, o lingură de unt şi două linguri de smântână.

Se aşază într-o tavă, se stropesc cu o restul de unt topit şi se dau la cuptor până se rumenesc. Se servesc

fierbinţi şi se toarnă restul de smântână peste ei.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
mancarica de fasole verde

mancarica de fasole verde

Se incinge putin ulei si se pune ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si fasolea spalata, curatata,

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Spalam puiul si il portionam sau, daca avem carne de pui, o spalam bine. Punem carnea la fiert in

7 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    I-au placut fetitei tale?

  • kamkrys75

    kamkrys75 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    o reteta super!am s oincerc pt fetita mea cea mica sara!chiar azi!eram in pana de idei.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      Şi eu o să încerc reţeta ta, Valentina!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Cred ca e un deliciu

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Cred ca sunt tare gustosi............voi incerca si eu reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      Foarte gustosi.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      La fel stiu si eu aceasta reteta.Sunt f. gustosi .

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Nu am facut niciodata, dar cum imi plac dovleceii o sa fac sigur.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Eu ii pregatesc diferit,dar o sa incerc si reteta ta...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Mulţumesc fetelor!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Deliciosi.Nu am mai facut de multa vreme.Merci ca mi-ai reamintit.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Deliciosi si sanatosi!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Buna reteta,imi place.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 dovlecei
  • 350 g brânză de vacă
  • 2 ouă
  • 100 g unt
  • 200 g smântână

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni