autor:

danutza

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti cu carne de pui

Autor: danutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: danutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2011

Ingrediente
2 dovlecei mărişori + 2 ardei capia, 2 buc.piept pui, ceapă verde, 1 gălbenuş, mărar,pătrunjel,oregano, ardei roşu, pesmet, sare,, suc de roşii, ulei de măsline,1 lingură, 1 păhărel vin alb(opţional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

21 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curăţă "zebră",se scobesc de miez.
Pieptul de pui se toacă cubuleţe,se amestecă cu miezul,tocat şi el,al dovleceilor.Se toacă o jumătate de ardei roşu şi se amestecă cu cele de mai sus.Peste toate,se adaugă: sare,piper,un gălbenuş,frunzele tocate şi o lingură de pesmet.Compoziţia se amestecă cu mâna ,după care se umplu dovleceii şi pentru că a mai rămas umplutură ,am umplut şi doi ardei capia aflaţi la îndemână.
Am aşezat legumele umplute astfel într-un vas,am turnat peste ele suc de roşii şi un păhărel de vin alb,plus o lingură de ulei de măsline.
Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu,am dat la cuptor cca.40 min.(la foc mediu).
Am servit legumele cu smântână şi cu multă dragoste.
Umplute cu carnea astfel "tocată" este mai gustos şi mai uşor pentru bilă.
Bon appetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi, impanati

Cartofi noi, impanati

Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala( ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem

16 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti cu smantana

Ardei copti cu smantana

Ardeii se coc si se curata de seminte si apoi de coaja. Se toaca felii subtiri si se calesc la foc

27 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • 3sisterscooking

    3sisterscooking (Chef de cuisine) , 30 mai 2011

    Pare o mancarica foarte usoara si gustoasa!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 25 mai 2011

    Deliciosi si aromati,felicitari!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 mai 2011

    Imi plac foarte mult sant yumi,yumi. *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei mărişori + 2 ardei capia
  • 2 buc.piept pui
  • ceapă verde
  • 1 gălbenuş
  • mărar,pătrunjel,oregano
  • ardei roşu
  • pesmet
  • sare,
  • suc de roşii
  • ulei de măsline,1 lingură
  • 1 păhărel vin alb(opţional)

Raporteaza reteta

Retete
de danutza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Se framanta un aluat din ingredientele pt foi,se lasă la crescut si se imparte în două. Se intinde

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Orez cu legume

Orez cu legume

Se incinge o cantitate mică de ulei într-o tigaie (de preferinţă tip wok), se prajesc usor cuisoarele

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Salată rapidă de dovlecei

Salată rapidă de dovlecei

Dovleceii se spală,se curăţă de coajă,se taie în două şi se scobesc de miez(de aceea se pot

10 voturi    1 comentariu
35 min
Salate de legume

3sisterscooking (Chef de cuisine)

Pare o mancarica foarte usoara si gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
rosii umplute cu vinete