Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 09 august 2008
Ingrediente
dovlecei, ulei, unt, faina, lapte, cascaval, sunca presata, , smantana, marar verde, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Miezl de dovlecei se inabusa in 75 ml de ulei cu 50 ml de apa. In untul infierbantat se adauga faina dizolvata in 200 ml de lapte rece, restul de lapte, amestecand continuu si se fierb 15 min. Sosul obtinut se raceste, se amesteca cu sunca, oua, miezul de la dovlecei, sare, unt, piper, marar si cascaval. Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii, care se asaza intr-o rava unsa cu 25 ml de ulei. Deasupra se presara cascaval ras si se introduce la cuptor cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei umpluti cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prepararea umpluturii............ceapa se curata ,se spala si se taie marunt..........ardeiul gras
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem in doua pe lungime.
Cu ajutorul unei lingurite le scobim
4 voturi
0 comentarii
1h 40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010
Merita incercata !