Miezl de dovlecei se inabusa in 75 ml de ulei cu 50 ml de apa. In untul infierbantat se adauga faina dizolvata in 200 ml de lapte rece, restul de lapte, amestecand continuu si se fierb 15 min. Sosul obtinut se raceste, se amesteca cu sunca, oua, miezul de la dovlecei, sare, unt, piper, marar si cascaval. Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii, care se asaza intr-o rava unsa cu 25 ml de ulei. Deasupra se presara cascaval ras si se introduce la cuptor cca 15 min.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii