Se curata dovleceii de coaja se spala si se taie in doua pe latime. Se scobesc cu o lingurita de samburi. Orezul se spala in apa cat sa ramana alb curat, se pune intr-o cratita cat sa se acopere cu apa pana se umfla. Se taie ceapa si ardeii marunt, se rade morcovul si impreuna se pun intr-o cratita cu uleiul doar 4 linguri sa se rumeneasca mestecand continuu. Se adauga orezul si rosiile curatate de pielite, taiate marunt, apoi se adauga verdeata tocata si se amesteca pana ce scade apa lasata de rosii.
Cu aceasta compozitie in care se pune sare si piper dupa gust se umplu jumatatile de dovlecei si se pun in cratita se toarne sucul de rosii, apa cat sa ii acopere, si o lingurita cu unt sau 2 cu ulei, se mai presara verdeata si se introduce la cuptor sa fiarba. Cand sunt gata si sosul a scazut, se pot servi cu smantana.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii