Curatam dovleceii si ii taiem in jumatati pe lungime,indepartam mijlocul.Curatam ardeii rosi capia,ii spalama,ii taiem.Morcovul,spalat si dat pe razatoarea mica se amesteca cu carnea de pui tocata cubulete mici,cu ardeiul rosu capia,cu mararul fin tocat,ouale batute spuma cu smantana,sare si piper dupa gust.Umplem dovleceii cu aceasta compozitie,ii asezam intr-o tava de yenna unsa cu putin ulei de masline si putina apa si ii vom da la cuptor cam 30 de minute,pana se vor rumeni un pic.Aproape de sfarsit adaugam cascavalul ras si mai lasam 10-15 minute in cuptor.Aceasta mancare se tine in cuptor, circa30 de minute.Este o mancare usor de preparat si foarte gustoasa.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii