autor:

Alice85

» » Mancaruri cu peste

Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 13 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 13 mai 2010

Ingrediente
4 dovlecei de marime medie, 2 cutii ton din conserva, 1 ceapa, 8-10 felii cascaval, 1 lingura cu virf de maghiran, 100 gr pesmet, 1 ou, Sare, 50 ml vin alb, 50 ml ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

11 voturi

Mod de preparare

Luam dovleceii ,ii spalam si ii taiem pe fiecare, pe de-a lungul.Cu ajutorul unei lingurite ii scobim si pastram miezul .
Ceapa o taiem marunt si o calim in uleiul de masline,adaugam dovlecelul scos taiat marunt,presaram cu sare adaugam vinul,lasam pe foc pina se inmoaie dovlecelul si vinul sa evaporat.Cind este gata scoatem intr-un castronel,adaugam tonul scurs de ulei,oul crud ,pesmetul,si maghiranul.Amestecam si cu aceasta compozitie umplem dovleceii.
Apoi ii intepam cu o furculita .
Ii bagam la cuptorul in prealabil incins la 210 grade 30 de minute.Trecut acest timp adaugam cascavalul pe deasupra si lasam la gratinat inca 5 minute.Servim calzi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Peste cu ghimbir si sos caramel

Peste cu ghimbir si sos caramel

1. Se fierbe zaharul in 50 ml apa, la foc mic, timp de 10-15 minute, amestecand continuu, pana capata

3 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elianna , 22 iunie 2010

    Am facut astazi reteta, la care i-am adus oarece modificari din motive de stoc in camara.Asa ca in loc de vin alb am pus rosu si in loc de ton aveam sardele in ulei! A iesit ceva ...sa te lingi pe degete!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Trebuie sa testez si eu reteta , imi place.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Da frumosi mai sunt.Imi plac si dovleceii si imi place si tonul. Deci n-are ce sa fie rau.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Deliciosi si apetisanti!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Cred ca este o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Arata bine! imi place!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Excelent din toate punctele de vedere...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte gustosi!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Felicitari ! imi place mult dovlecei cu ton, am salvat reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

11 voturi

Ingrediente

  • 4 dovlecei de marime medie
  • 2 cutii ton din conserva
  • 1 ceapa
  • 8-10 felii cascaval
  • 1 lingura cu virf de maghiran
  • 100 gr pesmet
  • 1 ou
  • Sare
  • 50 ml vin alb
  • 50 ml ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Elianna

Am facut astazi reteta, la care i-am adus oarece modificari din motive de stoc in camara.Asa ca in loc de vin alb am pus rosu si in loc de ton aveam sardele in ulei! A iesit ceva ...sa te lingi pe degete!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Crap lipovenesc cu legume si ciuperci