autor:

Alice85

» » Mancaruri cu peste

Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 13 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 13 mai 2010

Ingrediente
4 dovlecei de marime medie, 2 cutii ton din conserva, 1 ceapa, 8-10 felii cascaval, 1 lingura cu virf de maghiran, 100 gr pesmet, 1 ou, Sare, 50 ml vin alb, 50 ml ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

12 voturi

Mod de preparare

Luam dovleceii ,ii spalam si ii taiem pe fiecare, pe de-a lungul.Cu ajutorul unei lingurite ii scobim si pastram miezul .
Ceapa o taiem marunt si o calim in uleiul de masline,adaugam dovlecelul scos taiat marunt,presaram cu sare adaugam vinul,lasam pe foc pina se inmoaie dovlecelul si vinul sa evaporat.Cind este gata scoatem intr-un castronel,adaugam tonul scurs de ulei,oul crud ,pesmetul,si maghiranul.Amestecam si cu aceasta compozitie umplem dovleceii.
Apoi ii intepam cu o furculita .
Ii bagam la cuptorul in prealabil incins la 210 grade 30 de minute.Trecut acest timp adaugam cascavalul pe deasupra si lasam la gratinat inca 5 minute.Servim calzi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste prajit

Peste prajit

PestIi se curata de icre si de branhiI, se taie bucatele (capul il puteti folosii la ciorbe). Dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Clesti crab pane, cu legume

Clesti crab pane, cu legume

Legumele spalate si taiate dupa preferinta fiecaruia, le punem in steamer la fiert, pentru 40’. Punem

7 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elianna , 22 iunie 2010

    Am facut astazi reteta, la care i-am adus oarece modificari din motive de stoc in camara.Asa ca in loc de vin alb am pus rosu si in loc de ton aveam sardele in ulei! A iesit ceva ...sa te lingi pe degete!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Trebuie sa testez si eu reteta , imi place.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Da frumosi mai sunt.Imi plac si dovleceii si imi place si tonul. Deci n-are ce sa fie rau.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Deliciosi si apetisanti!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Cred ca este o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Arata bine! imi place!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Excelent din toate punctele de vedere...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte gustosi!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Felicitari ! imi place mult dovlecei cu ton, am salvat reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

12 voturi

Ingrediente

  • 4 dovlecei de marime medie
  • 2 cutii ton din conserva
  • 1 ceapa
  • 8-10 felii cascaval
  • 1 lingura cu virf de maghiran
  • 100 gr pesmet
  • 1 ou
  • Sare
  • 50 ml vin alb
  • 50 ml ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Elianna

Am facut astazi reteta, la care i-am adus oarece modificari din motive de stoc in camara.Asa ca in loc de vin alb am pus rosu si in loc de ton aveam sardele in ulei! A iesit ceva ...sa te lingi pe degete!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Peste la tava cu vin alb