Se caleste ceapa in putin ulei,dupa care se adauga carnea tocata. Cand carnea este calita se adauga ciupercile si bulionul si se mai lasa pe foc mic cam 5 minute.
Dovleceii se taie in doua pe lungime,se curata de miez si se umplu cu carnea tocata.(nu curatam dovleceii de coaja).
Tava de cuptor se unge bine cu ulei.Introducem dovleceii la cuptorul preincalzit la 180 grade si ii lasam cam 30 minute. Cand consideram ca dovleceii sunt destul de moi presaram cascavalul ras,ii mai lasam 5 minute si sunt gata! Se pot servi cu broccoli sote.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii