autor:

andreutza

» » Fripturi

Dovlecel cu smantana

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Ingrediente
3 dovleci, 100 g smanatana, 3 linguri pesmet, 1 lingura faina, 1 legatura marar, 1 lingurita Maggi Secretul Gustului Legume, sare, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi circ ca 2-3 ore sa-si lase zeama . Apoi le presezi intre palme ca sa elimini complet apa. Intr-o tava unsa cu putin ulei asezi un strat de pesmet , apoi un rand de felii dovleci peste care torni putin ulei si smanatana amestecata cu faina, marar si imbogatita cu Maggi Secretul Gustului Legume. continui pana la terminarea ingredientelor, dar ai grija ca ultimul strat trebuie sa fie cu pesmet , uleiul si smanatana . Dai tava la cuptor pentru 15-20 de minute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile

5 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 dovleci
  • 100 g smanatana
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita Maggi Secretul Gustului Legume
  • sare
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Cureti dovlecei de coaja, ii tai pe lungime in jumatati si ii scobesti de miez pe care nu-l arunci.

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui umplut cu amestec hawaian si legume la cuptor