autor:

Fara foto

» » Aperitive

DOVLECEL PANE

Autor: Elida (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elida (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1 dovlecel mediu si cat mai subtire, 2 linguri faina alba, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata dovlecelul de coaja, se taie felii de 1-2 cm, se presara sare si piper, se da prin faina alba apoi prin ou si se introduce in uleiul firbinte la foc potrivit. Este gata cand oul este gata. Atentie, se prajesc repede si se inmoaie ei singuri dupa ce se racesc putin. Fiica mea ii mananca cu zahar, sotul cu mujdei de usturoi. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL PANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

-Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor,apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de

14 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
DOVLECEL PANE CU USTUROI

DOVLECEL PANE CU USTUROI

Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii subtiri. se pune pe farfurie si se pune sare si piper.Se

25 voturi    6 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel mediu si cat mai subtire
  • 2 linguri faina alba
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Bruschette cu mozzarella si rosii