autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

DOVLECEL PANE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
1 dovlecel mai mare, 3 oua, sare, ulei, faina.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Dovlecelul curatat, spalat se taie rondele de 1 cm grosime, se sareaza si se lasa pe un platou 30 minute sa se inmoaie. Scurgem zeama pe care o lasa, apoi dam fiecare felie prin faina, apoi prin oule batute bine cu putina sare si prajim in ulei incins, pe ambele parti la foc mai domol. Se serveste cald sau rece cu mujdei de usturoi si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL PANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

-Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor,apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de

14 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Trecem carnea prin masina de tocat. Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime. Indepartam,folosind

5 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

    Constanta, multumesc. Eugen asa se pare, oricum pot afirma ca mie imi plac mai mult decat carnita.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Si uite asa inlocuim carnea !, oare ?.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      De-abia astept sa apara dovleceii de gradina, sa gatesc iar.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Sunt tare buni.........))))

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Sunt deliciosi ! O bunatate....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Multumesc pt aprecieri.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 august 2009

      O bunatate...Eu ii pregatesc putin altfel: rondelele de dovlecei in stropesc cu zeama de lamaie,le las cateva minute,apoi le trec prin pesmet,prin ou,din nou prin pesmet si din nou ii las pe o farfurie cateva minute sa se intareasca pesmetul si ii rumenesc pe ambele parti in ulei incins .Dupa prajire ii scot pe o hartie absorbanta sa se scurga surplusul de grasime...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 august 2009

      Super arata si sunt sigura ca sunt buni.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel mai mare
  • 3 oua
  • sare
  • ulei
  • faina.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Constanta, multumesc. Eugen asa se pare, oricum pot afirma ca mie imi plac mai mult decat carnita.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati (Beringelas recheadas com cogumelos)