autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Dovlecel umplut

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2010

Ingrediente
2 dovlecei mijlocii, 1 conserva carne porc(sau vita), 2 cepe mari, 3 linguri ulei, 1 lingura orez, 1 ou, 1 ardei iute, ½ ardei gras rosu, 3 rosii, 1 foaie dafin, 500ml bulion, Sare, piper, Smantana pt servit, Frunze de marar pt décor

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare

Curatam, scobim de seminte si spalam dovleceii. Ii oparim 10’ in apa cu putina sare, apoi ii scoatem si ii lasam la racit.
Punem 2 linguri de ulei la incins, adaugam ceapa, ardeii si dupa 5’ punem si orezul. Lasam inca 5’ la dinstuit si dam jos de pe flacara. Adaugam carnea si oul putin batut,asezonam cu sare si piper, amestecam bine si umplem dovleceii.
Asezam dovleceii intr-o tava de friptura, pe care am uns-o cu putin ulei. Taiem rosiile in felii pe care le repartizam peste dovlecei. Golim bulionul peste ei, punem in tava si foaia de dafin si dam la cuptor pentru 30’.
Servim dovleceii calzi, simpli sau cu smantana si ornam cu marar verde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

-Se taie capacelele la dovlecei si se scoate miezul cu tot cu seminte. -Se curata ceapa,se toaca

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Patisson (dovlecel plat) umplut

Patisson (dovlecel plat) umplut

Taiem capacul patissonului si golim interiorul cat putem de mult, in asa fel ca exteriorul sa ramana

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 august 2010

      Frumoasa prezentare, gustoasa mancare. Felicitari!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 august 2010

      Ce bunãtate!!!super yummy si frumos prezentat :)

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 august 2010

      Nu am facut niciodata cu carne la conserva,dar sigur a iesit tare bun.

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 03 august 2010

      Super prezentare!!!! la gust nici nu vreau sa ma gandesc ca-s la dieta!:)))

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 03 august 2010

      Ce bine arata!!!!!!!!!!!!!!nota 10 pentru prezentare si cele 5*****........

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 03 august 2010

      forte buni si gustosi

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei mijlocii
  • 1 conserva carne porc(sau vita)
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • 1 ardei iute
  • ½ ardei gras rosu
  • 3 rosii
  • 1 foaie dafin
  • 500ml bulion
  • Sare
  • piper
  • Smantana pt servit
  • Frunze de marar pt décor

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficatei cu cartofi la cuptor