autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Drob

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
maruntaie miel:rinichi, plamani, ficat, inima, verdeturi:marar,patrunjel,ceapa verde,usturoi verde(cate 1 lgatura din fiecare), prapur de miel, 2 oua fierte tari, 8 oua(crude)

Dificultate: Ridicata Timp: 3h

3 voturi

Mod de preparare

Se macina carnea, se amesteca direct cu oua, condimente, siverdeturile tocate marunt.Se intinde prapurul de miel in tava.Se adauga compozitia.Deasupra dar si interior se pot pune bucati din ou fiert(mai mult pentru aspect).Se unge deasupra cu putin ou.Se aseaza prapurul si se da la cupto la foc mediu..Se lasa la cuptor circa 2 ore
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
drob din maruntaie de curcan

drob din maruntaie de curcan

se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separat ficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios

4 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se spala bine in apa rece, se curata si se taie in bucati de 3,5 cm. Se lasa 10

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos, toate imaginile cu retete de drob arata bine.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Ce imi place drobul...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Am facut si eu drob.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Waw ce bine arata! Apetisant

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Arata f bine drobul tau.Adaug multa verdeata,consider ca ii da un gust mai bun,verdeata si maruntaiele le toc.Si eu pun la mijloc oua.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Nici nu imi imaginez cum ar fi Pastele fara drob !!! Este o reteta foarte gustoasa. Uneori pun ouale fierte in mijloc, razuite...

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

      Am preparat si eu drob, dar fara ou inauntru.E delicios.Paste Fericit!

    • Fara foto

      floch , 16 aprilie 2009

      Am facut de paste drob de miel, a fost delicios, cum sint departe de casa mi-a facut placere ca sa pot fac drobul si alte retete de ale noastre. Elena, Franta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

3h

3 voturi

Ingrediente

  • maruntaie miel:rinichi
  • plamani
  • ficat
  • inima
  • verdeturi:marar,patrunjel,ceapa verde,usturoi verde(cate 1 lgatura din fiecare)
  • prapur de miel
  • 2 oua fierte tari
  • 8 oua(crude)

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulada din carne de vita