autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Drob

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
-250g maruntaie de miel(rinichi,inima ,ficat), -500g ficat de pui, , -500gficat de porc, -8oua, -piper macinat, -vegeta, -usturoi,ceapa,marar verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele de miel,ficatul de pui si de porc dupa care se trec prin masina de tocat,se amesteca cu 4 oua,usturoiul,ceapa,si mararul verde tocate marunt,se adauaga vegeta si piper dupa gust.
Se aseaza tocatura asfel preparata in forme unse cu ulei si tapetae cu folie de aluminiu precum si in prapurele de miel daca avem asa ceva,Se toarna jumatate din compozitie in tava de copt apoi oua fierte peste care se adauga in continuare aceeasi compozitie pina la umplerea tavii.Se coace la foc potrivit.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob de miel cu oua de prepelita

Drob de miel cu oua de prepelita

Spalam maruntaiele si le taiem marunt, toacam ceapa, ardeiul si usturoiul. Rumenim putin ,intr-o

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Drob de vinete

Drob de vinete

Vinetele se spala si se curate de coaja,apoi se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa la scurs

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Iuliana, e minunat, azi maine trebuie sa -l preparam!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • -250g maruntaie de miel(rinichi,inima ,ficat)
  • -500g ficat de pui
  • -500gficat de porc
  • -8oua
  • -piper macinat
  • -vegeta
  • -usturoi,ceapa,marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc la cuptor