autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Drob

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
-250g maruntaie de miel(rinichi,inima ,ficat), -500g ficat de pui, , -500gficat de porc, -8oua, -piper macinat, -vegeta, -usturoi,ceapa,marar verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele de miel,ficatul de pui si de porc dupa care se trec prin masina de tocat,se amesteca cu 4 oua,usturoiul,ceapa,si mararul verde tocate marunt,se adauaga vegeta si piper dupa gust.
Se aseaza tocatura asfel preparata in forme unse cu ulei si tapetae cu folie de aluminiu precum si in prapurele de miel daca avem asa ceva,Se toarna jumatate din compozitie in tava de copt apoi oua fierte peste care se adauga in continuare aceeasi compozitie pina la umplerea tavii.Se coace la foc potrivit.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob Pascal

Drob Pascal

Pentru meniul pascal, va propun la aperitiv un drob din ficat de porc. Mod de preparare: Se

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Iuliana, e minunat, azi maine trebuie sa -l preparam!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • -250g maruntaie de miel(rinichi,inima ,ficat)
  • -500g ficat de pui
  • -500gficat de porc
  • -8oua
  • -piper macinat
  • -vegeta
  • -usturoi,ceapa,marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Snitel de pui