autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Drob

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
-250g maruntaie de miel(rinichi,inima ,ficat), -500g ficat de pui, , -500gficat de porc, -8oua, -piper macinat, -vegeta, -usturoi,ceapa,marar verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele de miel,ficatul de pui si de porc dupa care se trec prin masina de tocat,se amesteca cu 4 oua,usturoiul,ceapa,si mararul verde tocate marunt,se adauaga vegeta si piper dupa gust.
Se aseaza tocatura asfel preparata in forme unse cu ulei si tapetae cu folie de aluminiu precum si in prapurele de miel daca avem asa ceva,Se toarna jumatate din compozitie in tava de copt apoi oua fierte peste care se adauga in continuare aceeasi compozitie pina la umplerea tavii.Se coace la foc potrivit.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

1. Spalam carnurile (ficateii ii curatam de pielite) si le punem la fiert separat, deoarece au timpi

13 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Drob de miel

Drob de miel

Ceapa alba se taie julien si se caleste in 2 linguri de untura. Se lasa sa se raceasca. Capul de

8 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Iuliana, e minunat, azi maine trebuie sa -l preparam!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • -250g maruntaie de miel(rinichi,inima ,ficat)
  • -500g ficat de pui
  • -500gficat de porc
  • -8oua
  • -piper macinat
  • -vegeta
  • -usturoi,ceapa,marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Curcan in sos de lamaie