autor:

katy

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

DROB

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
500g carne tocata de porc, 300g ficatei de pasare, 1 cepapa verde, marar, 1 ou, sare,, 2 linguri margarina, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se caleste in putin ulei cu sare si piper.
Ficatelul se fierbe cu putina sare.
Dupa ce s-au racit,acestea se amesteca intr-un lighean,se adauga margarina,oul,vegeta,marar,ceapa verde(taiata maruntel)si se freaca cu mixerul pana cand devine ca o pasta. Se unge tava de copt cu ulei,se tapeteaza cu pesmet,se aseaza compozitia in tava si se acopera cu un strat subtire de pesmet.
Pentru un aspect mai estetic,se poate aseza la mijlocul compozitiei oua fierte intregi.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui cu legume

Drob de pui cu legume

Maruntaiele se fierb 45 de minute, se lasa sa se raceasca apoi se taie marunt si se amesteca cu

3 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • Fara foto

    alinutza , 26 iunie 2009

    Eu nu il calesc si doar il tai marunt,alte zone il dau prin masina de tocat si iese pateu. Dar oua la mijoc ii pun nu am incercat cu carnaciori.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Eu pregatesc toate ingredientele tocate si necalite,doar maruntaiele le fierb ,in rest folosesc totul crud.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Se pot aseza oua fierte sau carnaciori la mijloc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc
  • 300g ficatei de pasare
  • 1 cepapa verde
  • marar
  • 1 ou
  • sare,
  • 2 linguri margarina
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe de pui cu miere si bucuioc