autor:

katy

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

DROB

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
500g carne tocata de porc, 300g ficatei de pasare, 1 cepapa verde, marar, 1 ou, sare,, 2 linguri margarina, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se caleste in putin ulei cu sare si piper.
Ficatelul se fierbe cu putina sare.
Dupa ce s-au racit,acestea se amesteca intr-un lighean,se adauga margarina,oul,vegeta,marar,ceapa verde(taiata maruntel)si se freaca cu mixerul pana cand devine ca o pasta. Se unge tava de copt cu ulei,se tapeteaza cu pesmet,se aseaza compozitia in tava si se acopera cu un strat subtire de pesmet.
Pentru un aspect mai estetic,se poate aseza la mijlocul compozitiei oua fierte intregi.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob de vinete

Drob de vinete

Vinetele se spala si se curate de coaja,apoi se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa la scurs

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mini drob in foietaj

Mini drob in foietaj

Maruntaiele si carnea de porc spalate, se pun la fiert, intr-un vas mare, impreuna cu frunzele de

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • Fara foto

    alinutza , 26 iunie 2009

    Eu nu il calesc si doar il tai marunt,alte zone il dau prin masina de tocat si iese pateu. Dar oua la mijoc ii pun nu am incercat cu carnaciori.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Eu pregatesc toate ingredientele tocate si necalite,doar maruntaiele le fierb ,in rest folosesc totul crud.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Se pot aseza oua fierte sau carnaciori la mijloc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc
  • 300g ficatei de pasare
  • 1 cepapa verde
  • marar
  • 1 ou
  • sare,
  • 2 linguri margarina
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chec de carne