autor:

katy

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

DROB

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
500g carne tocata de porc, 300g ficatei de pasare, 1 cepapa verde, marar, 1 ou, sare,, 2 linguri margarina, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se caleste in putin ulei cu sare si piper.
Ficatelul se fierbe cu putina sare.
Dupa ce s-au racit,acestea se amesteca intr-un lighean,se adauga margarina,oul,vegeta,marar,ceapa verde(taiata maruntel)si se freaca cu mixerul pana cand devine ca o pasta. Se unge tava de copt cu ulei,se tapeteaza cu pesmet,se aseaza compozitia in tava si se acopera cu un strat subtire de pesmet.
Pentru un aspect mai estetic,se poate aseza la mijlocul compozitiei oua fierte intregi.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)

Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)

Se spala bine ficateii si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa clocoteasca 5-6

93 voturi    32 comentarii
1h 25 min
Aperitive cu oua
Drob de miel

Drob de miel

Pe lângă friptura de miel, oua rosii, cozonaci și pască, drobul de miel nu poate lipsi nici

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • Fara foto

    alinutza , 26 iunie 2009

    Eu nu il calesc si doar il tai marunt,alte zone il dau prin masina de tocat si iese pateu. Dar oua la mijoc ii pun nu am incercat cu carnaciori.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Eu pregatesc toate ingredientele tocate si necalite,doar maruntaiele le fierb ,in rest folosesc totul crud.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Se pot aseza oua fierte sau carnaciori la mijloc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc
  • 300g ficatei de pasare
  • 1 cepapa verde
  • marar
  • 1 ou
  • sare,
  • 2 linguri margarina
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Shepherd's Pie