autor:

katy

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

DROB

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
500g carne tocata de porc, 300g ficatei de pasare, 1 cepapa verde, marar, 1 ou, sare,, 2 linguri margarina, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se caleste in putin ulei cu sare si piper.
Ficatelul se fierbe cu putina sare.
Dupa ce s-au racit,acestea se amesteca intr-un lighean,se adauga margarina,oul,vegeta,marar,ceapa verde(taiata maruntel)si se freaca cu mixerul pana cand devine ca o pasta. Se unge tava de copt cu ulei,se tapeteaza cu pesmet,se aseaza compozitia in tava si se acopera cu un strat subtire de pesmet.
Pentru un aspect mai estetic,se poate aseza la mijlocul compozitiei oua fierte intregi.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Drob de vara

Drob de vara

Vinetele se coc, se curata de coaja si se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Drob din carne de pui imbracat in foietaj

Drob din carne de pui imbracat in foietaj

Modul de preparare: După ce am spălat măruntaiele, le punem la fiert timp de 20 minute: ficatul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • Fara foto

    alinutza , 26 iunie 2009

    Eu nu il calesc si doar il tai marunt,alte zone il dau prin masina de tocat si iese pateu. Dar oua la mijoc ii pun nu am incercat cu carnaciori.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Eu pregatesc toate ingredientele tocate si necalite,doar maruntaiele le fierb ,in rest folosesc totul crud.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Se pot aseza oua fierte sau carnaciori la mijloc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc
  • 300g ficatei de pasare
  • 1 cepapa verde
  • marar
  • 1 ou
  • sare,
  • 2 linguri margarina
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui cu sos de rosi si usturoi