autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Aperitive

DROB

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, - organe: ficat, rinichi, inima, limba, splina, -5 legaturi de ceapa verde, - 5 legaturi de usturoi verde, - 8 cepe albe uscate, - 4 legaturi de patrunjel, - 5 legaturi de marar, - condimente pentru drob, - sare, - piper, - 17 oua

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se fierb organele si dupa ce se racesc se toaca marar.
2.Legumele se toaca si ele marunt, se amesteca cu organele si cu 13 oua batute.Se adauga condimentele, se asaza in tavi, in care in prealabil am pus hartie de copt.Intrucat nu am avut prapure, am pus pe deasupra 4 oua batute.Se pune la cuptor timp de o ora si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de carne cu oua fierte

Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
DROB

DROB

Carnea tocata se caleste in putin ulei cu sare si piper. Ficatelul se fierbe cu putina sare. Dupa

8 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Foarte bun si gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - organe: ficat
  • rinichi
  • inima
  • limba
  • splina
  • -5 legaturi de ceapa verde
  • - 5 legaturi de usturoi verde
  • - 8 cepe albe uscate
  • - 4 legaturi de patrunjel
  • - 5 legaturi de marar
  • - condimente pentru drob
  • - sare
  • - piper
  • - 17 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte bun si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Rotite de pui