autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Aperitive

DROB

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, - organe: ficat, rinichi, inima, limba, splina, -5 legaturi de ceapa verde, - 5 legaturi de usturoi verde, - 8 cepe albe uscate, - 4 legaturi de patrunjel, - 5 legaturi de marar, - condimente pentru drob, - sare, - piper, - 17 oua

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se fierb organele si dupa ce se racesc se toaca marar.
2.Legumele se toaca si ele marunt, se amesteca cu organele si cu 13 oua batute.Se adauga condimentele, se asaza in tavi, in care in prealabil am pus hartie de copt.Intrucat nu am avut prapure, am pus pe deasupra 4 oua batute.Se pune la cuptor timp de o ora si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

1.Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

8 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Foarte bun si gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - organe: ficat
  • rinichi
  • inima
  • limba
  • splina
  • -5 legaturi de ceapa verde
  • - 5 legaturi de usturoi verde
  • - 8 cepe albe uscate
  • - 4 legaturi de patrunjel
  • - 5 legaturi de marar
  • - condimente pentru drob
  • - sare
  • - piper
  • - 17 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte bun si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui a la Nico