autor:

Carp Elena Loredana

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
maruntaie de miel(ficat ,rinichi,plaman), prapur, 8 oua, o leg ceapa verde, 2 leg patrunjel, o leg marar, 100g unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina,se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.
Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel.
Se coace la cuptor la foc potrivit
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
DROB

DROB

Carnea tocata se caleste in putin ulei cu sare si piper. Ficatelul se fierbe cu putina sare. Dupa

8 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Drob din ficatei de pasare

Drob din ficatei de pasare

Am incercat anul acesta sa fac meniul pentru masa de Paste, asortat; din carne de manzat(roast-beef

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

    Arata bine ...Eu toc marunt maruntaiele pentru drob...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • maruntaie de miel(ficat ,rinichi,plaman)
  • prapur
  • 8 oua
  • o leg ceapa verde
  • 2 leg patrunjel
  • o leg marar
  • 100g unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

93 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv simplu (gustare rece)