Ficatul se spala bine in apa rece ,se curata de impuritati,se pune pe urma la fiert in apa clocotita 10 min,se strecoara si se spala cu apa rece.
Ficatul racit se da prin masina de tocat\'In continuare se da prin masina de tocat slanina,ceapa verde +uscata,patrunjelul.Ardeii se taie cubulete.Cartofii se dau prin razatoarea mica si se srang bine in mana,se pun in compozitie In acest amestec se se pun galbenusele de la cele 5 oua,sarea si piper dupa gust si se amesteca bine.Intr-un castron se bat spuma albusurile,cand sunt batute bine se adauga peste compozitie amestecandu-se usor ca si la padispan.
Se ia o tava,se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina,se pune compozitia .Intr-o farfurie se pune un ou si o lingura de faina,se bat bine la o lalta si se unge pe deasupra compozitia din tava.
Tava pregatita se pune in cuptorul aragazului incalzit ,unde se lasa o ora la foc potrivit,drobul este gata atunci cand se desprinde de pe tava.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii