autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
500 g inimi de rata/ curcan, 3 oua crude, 3 oua fierte tari, 3 legaruri de ceapa verde, marar, patrunjel, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Inimile se spala si se pun la fiert. Cand sunt gata, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu trei galbenusuri, ceapa verde, verdeata, albusurile batute spuma, sarea si piperul. Jumatate din compizitie se toarna intr-o tava de chec, unsa si tapetata cu pesmet. Se asaza ouale intregi, se pune restul de compozitie de drob, se unge deasupra cu putin ulei sau unt si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciolan la cuptor cu garnitura

Ciolan la cuptor cu garnitura

Se alege ciolanul afumat cu os sau fara os, dar sa fie frumos! Ciolanul se fierbe separat circa

6 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma (à la Catalina)

Shaorma (à la Catalina)

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Numai cu inimi?Poti pune si o bucatica de piept de pasare crud,se leaga mai bine.Oricum cred ca e foarte bun!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    La drob pun si alte organe: ficat, rinichi, splina si adaug si usturoi verde.Paste fericit!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g inimi de rata/ curcan
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte tari
  • 3 legaruri de ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Numai cu inimi?Poti pune si o bucatica de piept de pasare crud,se leaga mai bine.Oricum cred ca e foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mic dejun pentru campioni PUI KIEV