autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
500 g inimi de rata/ curcan, 3 oua crude, 3 oua fierte tari, 3 legaruri de ceapa verde, marar, patrunjel, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Inimile se spala si se pun la fiert. Cand sunt gata, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu trei galbenusuri, ceapa verde, verdeata, albusurile batute spuma, sarea si piperul. Jumatate din compizitie se toarna intr-o tava de chec, unsa si tapetata cu pesmet. Se asaza ouale intregi, se pune restul de compozitie de drob, se unge deasupra cu putin ulei sau unt si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
VARZA CALITA CU COSTITA

VARZA CALITA CU COSTITA

1. Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine. 2. Calim carnea

104 voturi    17 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc

Spalam carnea, o stergem cu un servetel, o taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam, o tocam, ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Numai cu inimi?Poti pune si o bucatica de piept de pasare crud,se leaga mai bine.Oricum cred ca e foarte bun!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    La drob pun si alte organe: ficat, rinichi, splina si adaug si usturoi verde.Paste fericit!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g inimi de rata/ curcan
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte tari
  • 3 legaruri de ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Numai cu inimi?Poti pune si o bucatica de piept de pasare crud,se leaga mai bine.Oricum cred ca e foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Placinta cu pui, smantana si foietaj