autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
500 g inimi de rata/ curcan, 3 oua crude, 3 oua fierte tari, 3 legaruri de ceapa verde, marar, patrunjel, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Inimile se spala si se pun la fiert. Cand sunt gata, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu trei galbenusuri, ceapa verde, verdeata, albusurile batute spuma, sarea si piperul. Jumatate din compizitie se toarna intr-o tava de chec, unsa si tapetata cu pesmet. Se asaza ouale intregi, se pune restul de compozitie de drob, se unge deasupra cu putin ulei sau unt si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana de pui

Tocana de pui

Puiul se transeaza in bucati iar pieptul se pune deoparte. Ceapa se caleste in ulei apoi se pune

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Pentru chiftelute tocati ceapa marunt si o amestecti cu ouale, carnea tocata, marar, patrunjel, sare,

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Numai cu inimi?Poti pune si o bucatica de piept de pasare crud,se leaga mai bine.Oricum cred ca e foarte bun!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    La drob pun si alte organe: ficat, rinichi, splina si adaug si usturoi verde.Paste fericit!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g inimi de rata/ curcan
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte tari
  • 3 legaruri de ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Numai cu inimi?Poti pune si o bucatica de piept de pasare crud,se leaga mai bine.Oricum cred ca e foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Gulasch din Tihanny