Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc.Ceapa uscata , ceapa verde si maruntaiele se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa si se toaca cu masina.
Se amesteca cu oua, patrunjel si marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umplu prapurele si se impatureste dandu-i o forma rotunda. Se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si se baga la cuptor cca 15 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii