Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc.Ceapa uscata , ceapa verde si maruntaiele se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa si se toaca cu masina.
Se amesteca cu oua, patrunjel si marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umplu prapurele si se impatureste dandu-i o forma rotunda. Se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si se baga la cuptor cca 15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii