autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

drob cu organe de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
organe si prapur de miel, ceapa, ceapa verde, piper, marar verde, patrunjel verde, sare, ulei, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc.Ceapa uscata , ceapa verde si maruntaiele se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa si se toaca cu masina.
Se amesteca cu oua, patrunjel si marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umplu prapurele si se impatureste dandu-i o forma rotunda. Se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si se baga la cuptor cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "drob cu organe de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iepure la cuptor

Iepure la cuptor

1. Se aseaza iepurele curatat intr-o oala. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si foile de dafin.

15 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Limba rasol cu sos de rosii

Limba rasol cu sos de rosii

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

11 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!Eu pun deasupra mustar frecat cu un pic de ulei.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu nu am avut prapure, si am pus pe deasupra oua batute.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • organe si prapur de miel
  • ceapa
  • ceapa verde
  • piper
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei
  • oua

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!Eu pun deasupra mustar frecat cu un pic de ulei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)