Toate ingredientele se pun in mixer si se mixeaza foarte bine pana la omogenizare.
Se pregateste o tava de aragaz unsa cu ulei si tapetata cu faina, iar compozitia rezultata se intinde in tava, dupa care se unge deasupra cu ulei in strat subtire.
Se da la cuptor, la foc potrivit, timp de 45 - 60 minute, dupa care se scoate si se lasa la racit.
Se taie felii de 2 cm, care pot fi consumate in loc de paine pentru tartine sau poate fi consumat cu lactate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii