autor:

ana catalina focsa

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de carne cu oua fierte

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 octombrie 2011

Ingrediente
700-800 gr carne tocata mixta, 3 oua fierte, 200 gr paine uscata inmuiata in lapte si scursa bine, 100 gr parmezan, 2 oua, 2 catei de usturoi pisati, patrunjel sau marar, sare,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata in lapte si bine stoarsa,parmezanul,usturoiul si patrunjelul sau mararul tocat,piper dupa gust.Amestecam bine aceasta compozitie,o acoperim cu folie transparenta si o dam la frigider timp de 30 minute.Intre timp fierbem 3 oua timp de 10 minute,si le lasam la racit.Pregatim o tava de cozonac cu folie de cuptor unsa cu putin unt,si incalzim cuptorul la 200 °.Asezam pe o folie de aluminiu sau transparenta compozitia de carne tocata,punem cele 3 oua pe orizontal ,unul dupa altul,si formam un salam cu ajutorul foliei,cu grija ca ouale sa fie bine incrporate.Ii dam bine forma unui salam si apoi scoatem cu grija folia.Asezam drobul in tava si dam la cuptor cca 1 h,la 180 grade.Cand este gata,il lasam sa se raceasca vreo 2 ore ca sa-l putem taia felii.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de carne cu oua fierte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata boeuf

Salata boeuf

Se fierbe carnea cu sare si dupa ce o spumuiti adaugati cartofii si morcovii.Intre timp pregatiti

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Drob de pui cu legume

Drob de pui cu legume

Maruntaiele se fierb 45 de minute, se lasa sa se raceasca apoi se taie marunt si se amesteca cu

3 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Oara Vlad , 27 martie 2015

    am sa incerc si eu

  • Fara foto

    Dana Micle , 15 mai 2014

    sau pregatim carnea ca pt chiftele,punem 5sau 6 oua fiertesi date pe razatoare,putin pesmet 2 sau 3 oua crude,apoi rulam si o dam la copt

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2012

    Fac si eu e foarte bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iulie 2012

      Delicios...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2011

      Una din mancarurile mele favorite!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 700-800 gr carne tocata mixta
  • 3 oua fierte
  • 200 gr paine uscata inmuiata in lapte si scursa bine
  • 100 gr parmezan
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi pisati
  • patrunjel sau marar
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Fac si eu e foarte bun.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi