Ceapa se spala, se taie marunt si impreuna cu ciupercile se inabusa intr-un vas cu ulei si putina apa. Cind sint gata, se raceste compozitia adaugind ouale batute spuma, sare si piper, verdeata taiata marunt. Se amesteca bine componentele pina se omogenizeaza compozitia. Se pregatesc foile de placinta si se asaza in fiecare foaie compozitia pregatita, se ruleaza si se pun rulourile intr-o tava unsa cu ulei. Se poate aşeza la baza tavii o foaie de placinta, apoi compozitia si deasupra cealalta foaie. Se unge cu unt pe deasupra si se introduce la cuptor pentru rumenire si gratinare. Clnd este gata, se scoate din cuptor si se portioneaza. Se serveste in farfurie sau pe platou, cu diferite salate de sezon.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii