Curatam ciupercile si le punem la calit in ulei, pana scade toata apa lasata de ciuperci.
Intr-un bol punem ciupercile prajite, verdeata tocata marunt, (in caz ca nu aveti usturoi verde, adaugati usturoi zdrobit), cascavalul ras si ouale crude batute putin inainte pentru a se lega intre ele si le adaugam peste compozitia de ciuperci.Potrivim de sare si piper si amestecam usor cu furculita pana omogenizam bine totul.
Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitie, adaugam ouale fierte unul langa altul, pe mijloc si restul de compozitie.
Dam tava la cuptor pentru cca. 40-45° sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Servim rece!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii