Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
½ kg ciuperci, 100g unt, ½ lingura otet, 1 ceapa, verdeata, 1 ou, 4 ½ linguri faina, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Ciupercile taiate felioare subtiri se fierb timp de 10 minute in apa cu otet, se scurg si se inabusa in unt cu ceapa taiata, sare, piper, verdeata, o lingurita de faina si se lasa la fiert in zeama lor 1 ora, pina scade zeama. In acest timp se intinde o foaie groasa de 2 mm, obtinuta din ou, faina, putina sare, o lingurita de unt si o cescuta de apa. Se asaza foaia intr-o tava unsa cu unt, lasind o margine lata de aproximativ 10 cm. Se toarna ciupercile, se acopera cu marginea aluatului, se pune deasupra o lingura de unt si se dau la cuptor. Din zeama in care au fiert ciupercile se poate prepara o supa a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Punem puiul la fiert cu niscaiva condimente sare si boabe de piper, am pus 1/2 lgt curry, 1/2 lgt
4 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010
O bunatate !