autor:

Fara foto

» » Retete de Pasti

Drob de ied cu cabanos

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2014

Ingrediente
organele de la un ied, 650 gr carne tocata de porc, 3 cepe verzi, 1 legatura marar verde, 1/2 legatura patrunjel verde, 3 oua, 1 lingura gris, sare, piper, 1 lingurita rasa cimbru uscat, 2 fire cabanos, 3 fasii gogosar rosu in otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Organele de ied le spalam bine sub jetul de apa, apoi le punem intr-o oala cu apa la fiert.
Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa si le lasam la racorit.
Limba trebuie curata de pielita ce o are cat este inca calda.
Toate organele le trecem prin masina de tocat.
Ceapa verde o curatam, o spalam si o taiem rondele.
Mararul si patrunjelul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Intr-un bol punem organele tocate, carnea tocata de porc, ceapa si verdeata.
Condimentam cu sare, piper si cimbru.
La final incorporam ouale, grisul si amestecam bine sa obtinem o compozitie omogena.
Tapetam cu hartie de copt o tava de chec, punem jumatate din compozitia de carne, asezam firele de cabanos paralel si peste restul de compozitie.
O nivelam frumos iar deasupra asezam fasiile de gogosar.
Introducem drobul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita si il lasam la copt circa o ora.
Il scoatem cand este gata, il lasam la racorit si servim.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied cu cabanos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Intr-un ibric, se pun 100 ml lapte caldut, impreuna cu 1 lgt zahar, 1 lg faina si drojdia. Se lasa

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de Pasti
Sarmalute in foi de vita de vie si varza murata

Sarmalute in foi de vita de vie si varza murata

Pentru a fierbe sarmalutele, am folosit oala de lut primita in dar de la mama mea, acum foarte multi

11 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • organele de la un ied
  • 650 gr carne tocata de porc
  • 3 cepe verzi
  • 1 legatura marar verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 3 oua
  • 1 lingura gris
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 2 fire cabanos
  • 3 fasii gogosar rosu in otet

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu mascarpone si zmeura Rulada cu mascarpone si zmeura

In primul rand, trebuie sa va spun ca am pregatit blatul intr-o tava 35x30 cm pe care am pus hartie de copt. Intr-un vas punem ouale,

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Drob de ciuperci