Drob de ied (miel)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg carne fiarta(maruntaiele iedului si carne fiarta),
  • 150 gr de slanina cruda, sare, piper, condiment fucks pentru drob(se gaseste in comert),
  • 5 legaturi ceapa verde,
  • 5 legaturi patrunjel,
  • 6 legaturi marar,
  • 5 legaturi usturoi verde,
  • 8 oua crude,
  • 2 oua fierte tare

Mod de preparare

Preparare:

Se dau toate ingredientele prin masina de tocat dupa care se adauga 7 oua nebatute. Se amesteca bine si se pun 4 linguri de faina alba.

Se tapeteaza tava cu untura si apoi cu faina.

Se aseaza umplutura in prapur. Pentru a da un aspect placut, se pune un strat de umplutura, 2 oua fierte si taiate in doua la mijloc, apoi un alt starat de umplutura. Astfel, ca atunci cand se va taia o felie de drob se va vedea si o bucatica de ou fiert.

Se unge cu ou batut apoi se da la cuptor. Se incerca din cand in cand cu paiul daca se face inauntru.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise