autor:

» » Aperitive

Drob de legume

Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
4 cartofi potrivir de mari ,2 morcovi ,2 pastarnaci ,o telina mica ,6 legaturi ceapa verde ,6 legaturi usturoi verde ,3 cepe uscate ,3 legaturi de marar ,7 oua ,50 ml .ulei( sau putin mai mult ),3 linguri nuca macinata ,sare, piper, 10 ciuperci champinion .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii, pastarnacii ,morcovii,telina se fierb in apa sarata , se dau pe razatoarea mare ,separat se calesc in ulei ceapa uscata (care a fost taiata marunt)ceapa verde ,usturoiul verde ,apoi se adauga ciupercile date prin razatoarea mare ,se calesc in ulei pana se inmoaie ,se amesteca totul , se pune nuca macinata si mararul tocat fin .Cele 7 oua se bat bine cu telul si se pun in compozitie, se sareaza si pipereaza dupa gust.Se tapeteaza forme de chec sau de cozonac cu margarina si pesmet (este cel mai bun mod de a tapeta o forma ,nu se lipeste si se scoste excelent) .Dupa ce se raceste se feliaza , arata minunat si are un gust deosebit!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob de pui cu legume

Drob de pui cu legume

Maruntaiele se fierb 45 de minute, se lasa sa se raceasca apoi se taie marunt si se amesteca cu

3 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu carne
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi potrivir de mari ,2 morcovi ,2 pastarnaci ,o telina mica ,6 legaturi ceapa verde ,6 legaturi usturoi verde ,3 cepe uscate ,3 legaturi de marar ,7 oua ,50 ml .ulei( sau putin mai mult ),3 linguri nuca macinata ,sare
  • piper
  • 10 ciuperci champinion .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci umplute