autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob de legume

Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
4 cartofi potrivir de mari ,2 morcovi ,2 pastarnaci ,o telina mica ,6 legaturi ceapa verde ,6 legaturi usturoi verde ,3 cepe uscate ,3 legaturi de marar ,7 oua ,50 ml .ulei( sau putin mai mult ),3 linguri nuca macinata ,sare, piper, 10 ciuperci champinion .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii, pastarnacii ,morcovii,telina se fierb in apa sarata , se dau pe razatoarea mare ,separat se calesc in ulei ceapa uscata (care a fost taiata marunt)ceapa verde ,usturoiul verde ,apoi se adauga ciupercile date prin razatoarea mare ,se calesc in ulei pana se inmoaie ,se amesteca totul , se pune nuca macinata si mararul tocat fin .Cele 7 oua se bat bine cu telul si se pun in compozitie, se sareaza si pipereaza dupa gust.Se tapeteaza forme de chec sau de cozonac cu margarina si pesmet (este cel mai bun mod de a tapeta o forma ,nu se lipeste si se scoste excelent) .Dupa ce se raceste se feliaza , arata minunat si are un gust deosebit!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob de pui cu legume

Drob de pui cu legume

Maruntaiele se fierb 45 de minute, se lasa sa se raceasca apoi se taie marunt si se amesteca cu

3 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu carne
Ananas ...arici

Ananas ...arici

Casul se taie cubulete mai mari. In ananas se infig scobitori in care montati pe rand toate preparatele

3 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi potrivir de mari ,2 morcovi ,2 pastarnaci ,o telina mica ,6 legaturi ceapa verde ,6 legaturi usturoi verde ,3 cepe uscate ,3 legaturi de marar ,7 oua ,50 ml .ulei( sau putin mai mult ),3 linguri nuca macinata ,sare
  • piper
  • 10 ciuperci champinion .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu spanac