Prapurele se spala foarte bine si se tine cateva minute in apa rece cu sare si cu otet.
Maruntaiele pregatite se pun la fiet in apa rece.Cand da in clocot luati spuma si puneti putina ceapa uscata,putin morcov la fiert sa dea gust.
Cand sunt fierte,se scot pentru a se raci,apoi se taie bucati mici.
Peste carnea taiata,se adauga ceapa,usturoiul,patrunjelul,mararul si se potriveste de sare si condimente.Se pun ouale pentru legarea compozitiei.Forma se unge foarte bine cu ulei,se aseaza prapurele astfel incat marginile acestuia sa fie pe marginea formei.
Se aseaza compozitia si se impacheteaza bine cu marginile prapurelui.Daca doriti puteti pune si oua fierte la mijlocul compozitiei(jumatate compozitie - ouale fierte si din nou compozitie).
Se unge cu ou deasupra ,se inteapa putin cu scobitoarea sa nu plesneasca la copt si se coace la foc potrivit.Se serveste rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii