Drob de miel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata
Drob de miel

Ingrediente

  • Maruntaiele de la miel
  • Ceapa verde-3-4 legaturi
  • Marar-2 legaturi
  • Oua crude-8-10 cate este nevoie sa se lege compozitia
  • Oua fierte-3 buc
  • piper,sare

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele in apa cu sare,cand sunt fierte jumatate le toc la masina de tocat ,jumatate cu mana,se amesteca cu ceapa verde taiata,cu sare,piper,cu marar cat mai mult si cu f.multe oua sa se lege.

Ung tavile cu untura si putina faina sa nu se lipeasca,pun prapuru de la miel ,pun jumatate de cantitate in tava,in mijloc pum 3 oua fierte tari,pun cealalta parte de compozitie,astup cu prapuru si ung cu galbenus de ou.

Iese o bunatate!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise