autor:

Stan Elena

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de miel

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
Maruntaiele de la miel, Ceapa verde-3-4 legaturi, Marar-2 legaturi, Oua crude-8-10 cate este nevoie sa se lege compozitia, Oua fierte-3 buc, piper,

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele in apa cu sare,cand sunt fierte jumatate le toc la masina de tocat ,jumatate cu mana,se amesteca cu ceapa verde taiata,cu sare,piper,cu marar cat mai mult si cu f.multe oua sa se lege.
Ung tavile cu untura si putina faina sa nu se lipeasca,pun prapuru de la miel ,pun jumatate de cantitate in tava,in mijloc pum 3 oua fierte tari,pun cealalta parte de compozitie,astup cu prapuru si ung cu galbenus de ou.
Iese o bunatate!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Drob de miel

Drob de miel

-Se pun la fiert maruntaiele de miel cu apa,sare si foi de dafin, -Se toaca carnea de porc,

2 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Iuliana Balasa , 18 aprilie 2014

    In afara de ce s-a scris in reteta ,eu mai pun si 1-2 linguri de smantana .Da ,pun si oua intregi cateodata ,sau alta data ,ouale le tai bucati .Da ,se vad frumos in compozitie ! Si noua ne place si 3-4 fire de usturoi ,pe care le pun de fiecare data ! POFTA MARE SI SARBATORI FERICITE !

  • Marin Dumitru , 18 aprilie 2014

    Reteta este foarte simpla si foarte buna . Eu nu pun in interior ouale intregi, le tai patratele mai mari si amestec in compozitie . Cand se taie felii arata foarte bine .

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos,iar produsul final arata excelent!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

      Bun bun de tot.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      foarte bun

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      Hmmmm ...ce bunatate !!! Maruntaiele eu le fac ca si o tocanita cu ceapa si apoi le toc....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • Maruntaiele de la miel
  • Ceapa verde-3-4 legaturi
  • Marar-2 legaturi
  • Oua crude-8-10 cate este nevoie sa se lege compozitia
  • Oua fierte-3 buc
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de Stan Elena
CORNURI IN DOUA CULORI

CORNURI IN DOUA CULORI

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale. O parte ramane alba si una se pune cacao. Fiecare

51 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tort la metru

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

18 voturi    11 comentarii
30h
Torturi
Tort fulger

Tort fulger

Pe un platou aranjeaza un rand de piscoturi, pune bucatele de ananas taiate fin, apoi frisca si tot

0 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos,iar produsul final arata excelent!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval