autor:

motosca mariana

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de miel

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1500gr organe de miel, 2 leg ceapa verde, 2 leg usturoi verde, 1 leg mare patrunjel, 1 leg mare marar, 7 oua, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

105 voturi

Mod de preparare

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce acestea sunt gata se scurg si se lasa sa se racoreasca.

Ceapa,usturoiul se curata si se spala bine ,se toaca fin.

Patrunjelul si mararul se alege se spala si se toaca de asemenea marunt.3 oua se spala si se fierb in apa cu sare.Dupa ce acestea sunt fierte se clatesc cu apa rece si se curata de coaja.
Ceapa ,usturoiul se calesc usor in ulei .

Intrun castron mai mare se amesteca organele tocate marunt cu ceapa si usturoiul (calite) mararul ,patrujelul sare si piper dupa gust si cele 4 oua ramase pana se omogenizeaza compozitia.Intr-o tava se aseaza prapurul de miel (daca acesta lipseste putem folosii foaie de placinta sau pesmet )apoi adaugam compoziti jumatate si adaugam jumatati de ou fiert (taiat in lungime)se pune si restul de compozitie si se inveleste cu restul de prapur ramas.se da la cupor incins 180grade timp de 30-45 min.se serveste rece ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Organele se curata si se spala in apa rece. Traheea plamanilor, se elimina. Rinichii se scot din

46 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Drob de miel-reteta mea

Drob de miel-reteta mea

-organele se spala bine,dupa care se pun in lapte pentru 3-4 ore. -dupa aceea se pun in apa la fiert -dupa

4 voturi    3 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mircea PELEA (Maestru bucatar) , 01 mai 2013

    Buna ziua ! Am pregatit si eu anul trecut de Paste, si voi pregati si anul acesta, drobul de miel dupa una din aceste retete. A iesit deosebit de gustos si aspectuos. Va recomand si dv.. Pofta buna ! PASTE FERICIT ! Prof. Mircea PELEA

  • Fara foto

    alinutza (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2011

    este reteta pe care o facea si mama mea nu imi plac cele date prin masina de tocat.am sal fac de paste .felicitarii!

  • Fara foto

    Felicia Alexandrina (Bucatar) , 10 aprilie 2011

    Frumos dar nu e cam mul 7 oua?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Foarte frumos decorat, felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Am revenit la drobul tau si la aranjamentul minunat! Inca o data felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      O prezentare extraordinara.Felicitari!Razele sunt din ceapa?

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

      Arata super si cred ca si tare bun la gust,felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

      F. frumos prezentat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

105 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Salata cu macrou afumat

Salata cu macrou afumat

Macroul se curata de piele si oase. Se taie carnea cuburi. Cartofii se fierb in coaja. Se curata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

Mircea PELEA (Maestru bucatar)

Buna ziua ! Am pregatit si eu anul trecut de Paste, si voi pregati si anul acesta, drobul de miel dupa una din aceste retete. A iesit deosebit de gustos si aspectuos. Va recomand si dv.. Pofta buna ! PASTE FERICIT ! Prof. Mircea PELEA

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pogacele cu jumari